Items where Year is 2022

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 18.

Teaching Material

Shala, Afrim (2022) Shqyrtimi gjyqësor dhe gjykimi në mungesë. [Teaching Material]

Munishi, Kujtim (2022) Intervistimi forenzik i fëmijëve. [Teaching Material]

Munishi, Kujtim (2022) Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve. [Teaching Material]

Shala, Hasan (2022) Procedura kundërvajtëse sipas kërkesës së inspektorëve. [Teaching Material]

Bajrami, Ilmi (2022) Kontrolli Gjyqësor ndaj vendimeve të Agjencisë që krijohen nga procesi i privatizimit dhe likuidimit. [Teaching Material]

Shala, Hasan (2022) Konflikti administrativ, objekti dhe procedura e konfliktit administrativ. [Teaching Material]

Halimi, Delushe and Shala, Hasan (2022) Konflikti administrativ, objekti dhe procedura e konfliktit administrativ-. [Teaching Material]

Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave. [Teaching Material]

Shala, Hasan (2022) Roli dhe zbatimi i Ligjit për azilin si dhe raporti i tij me Konventën ndërkombëtare për azilin. [Teaching Material]

Kelmendi, Besim and Maliqi, Agim and Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave-. [Teaching Material]

Sylejmani, Sahit (2022) Roli i Agjencisë dhe procesi i privatizimit-likuidimit të Ndërmarrjeve shoqërore nga AKP-ja. [Teaching Material]

Bardiqi, Ramush (2022) Aplikimi i Kodit Doganor dhe i Akcizave të Kosovës. [Teaching Material]

Shala, Afrim (2022) Shqyrtimi gjyqësor dhe gjykimi në mungesë. [Teaching Material]

Bardiqi, Ramush (2022) Zbatimi i ligjit për skemat pensionale të financuar nga shteti. [Teaching Material]

Halimi, Delushe and Bardiqi, Ramush (2022) Zbatimi i ligjit për skemat pensionale të financuar nga shteti. [Teaching Material]

Halimi, Delushe (2022) E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi. [Teaching Material]

Bardiqi, Ramush (2022) Aspekti Material dhe Procedural i Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimit dhe Sfidat e Zbatimit te tij. [Teaching Material]

Kurtaj, Valon and Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi –luftimi I shpëlarjes së parave. [Teaching Material]

This list was generated on Mon Apr 15 07:10:12 2024 CEST.