E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi

Halimi, Delushe (2022) E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF (Modul)
E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi.pdf - Accepted Version

Download (424kB) | Preview

Abstract or summary

Në këtë trajnim, pjesëmarrësit do të njihen me dispozitat ligjore në fuqi dhe zbatimin e tyre në praktik me rastin e vendosjes për të drejtën e azilit. Do të trajtohet veçmas procedura administrative që zhvillohet pranë organit administrativ Departamentit për Shtetësi Azil dhe Migrim si organ i shkallës së parë, Komisionit Kombëtar për Refugjat si organ i shkallës së dytë, në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, si organ kompetent për të vendosur lidhur me kërkesën e azil kërkuesve të njohjen e të drejtës së Azilit.

Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Halimi, Delushedelushe.halimi@gjyqesori-rks.org
Corporate Authors: Academy of Justice
Title or reference: E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi
Translated title or reference: E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi
Keywords: Procedura Administrative = Administrative Procedure
Subjects: Ustavno & Administrativno pravo
Ustavno & Administrativno pravo > LA10_Other topics
Courts & Procedure
Date: 11 October 2022
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 13 Feb 2023 07:23
Last Modified: 13 Feb 2023 07:26
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/825

Actions (login required)

View Item View Item