Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave

Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF (Modul)
Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave.pdf - Accepted Version

Download (1MB) | Preview

Abstract or summary

Qëllimet përfundimtare të çdo pastruesi të parave janë: të çaj lidhjen e dukshme midis krimit dhe përfitimit të pasurisë nga krimi; të çaj lidhjen e dukshme midis tij / saj dhe pasurisë dhe ruaj kontrollin mbi pasurinë. Mjetet korporative mund t’iu shërbejnë këtyre qëllimeve.

Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Xhema, BeharUNSPECIFIED
Corporate Authors: Academy of Justice
Title or reference: Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave
Translated title or reference: Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave
Keywords: Pastrimi i Parasë = Money Laundering, Korrupcioni = Corruption
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP1_Administration of Justice
Criminal Law
Criminal Law > CR1_Corruption
Date: 23 March 2022
Date Deposited: 10 Feb 2023 07:22
Last Modified: 10 Feb 2023 07:40
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/811

Actions (login required)

View Item View Item