Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve

Munishi, Kujtim (2022) Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF (Modul)
Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve.pdf - Accepted Version

Download (542kB) | Preview

Abstract or summary

Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve janë gjithnjë ne rritje. Dhuna seksuale ndaj fëmijëve është një problem global. Ka shumë përkufizime të ndryshme të dhunës seksuale ndaj fëmijëve, dhe disa nga ato kryesore janë përcaktuar në Konventën Lanzarote. Konventa Lanzarote është një hap i madh përpara në parandalimin e krimeve seksuale kundër fëmijëve, ndjekjen e kriminelëve dhe mbrojtja e viktimave fëmijë. Duke u bazuar në standardet aktuale ndërkombëtare dhe rajonale, Konventa i zgjeron për të mbuluar dhe kriminalizuar të gjitha krimet seksuale kundër fëmijëve, pa dallim a janë për përfitim komerical ose jo.

Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Munishi, KujtimKujtim.Munishi@rks-psh.org>
Corporate Authors: Aacademy of Justice
Title or reference: Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve
Translated title or reference: Veprat penale kundër integritetit seksual të fëmijëve
Keywords: Administrimi I Drejtësisë = Administration of Justice, E Drejta Penale = Criminal Law
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP1_Administration of Justice
Criminal Law
Criminal Law > CR4_Juvenile Justice
Date: 2022
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 10 Feb 2023 10:08
Last Modified: 10 Feb 2023 10:08
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/821

Actions (login required)

View Item View Item