Items where Year is 2011

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 30.

Article

Hoti, Minir and Hajra, Mentor (2011) Ankesa kundër aktgjykimit të gjykatës së shkallës së parë. Justicia (3). pp. 61-73.

Kukaj, Nushe (2011) Bashkëpunimi në kryerjen e veprës penale. Justicia (3). pp. 83-90.

Xharra, Qazim and Seferi, Sanije (2011) Matja e Dënimit , Zbatimi dhe Qëllimi i Tij . Justicia (3). pp. 91-116.

Beqiri, Ardita and Shumolli, Sylejman and Hoxha, Sebahate (2011) Mbrojtja e detyruar në procedurë penale. Justicia (3). pp. 7-15.

Susuri, Besim (2011) Mosrespektimi i afateve dhe efikasiteti i procedurës penale. Justicia (3). pp. 17-34.

Gashi, Musli and Rashkaj, Ilir (2011) Pasuria e përbashkët e bashkëshortëve. Justicia (3). pp. 75-81.

Muzaqi, Bujar (2011) Shpronësimi i pronës së paluajtshme. Justicia (3). pp. 35-41.

Bogaj Sheremeti, Saranda and Zhitia Ymeri, Franciska (2011) Tortura. Justicia (3). pp. 53-60.

Hoxha, Diellza and Metaj, Servet (2011) Konventa evropiane për mbrojtjen e të Drejtave të njeriut dhe të lirive themelore . Justicia (3). pp. 43-51.

Gashi, Valdet and Musa, Visar (2011) Këqyrja e vendit të ngjarjes. Justicia (3). pp. 117-135.

Podvorica, Hamdi (2011) Legal inheritance in the Republic of Kosovo. Iliria International Review, 1 (1). pp. 143-155.

Book Section

Bajram,, Arsim (2011) Sistemi Kushtetues i Republikës së Kosovës. In: Sistemi Kushtetues i Republikës së Kosovës. UNSPECIFIED.

Book or Thesis

Lauterpacht, Hersch, Sir (2011) The function of law in the international community. Oxford. ISBN 9780199608812

Law or legal document

Assembly of Kosovo (2011) Ligj për mbrojtjen e informatorëve. [Law or legal document]

Court Decision

Supreme Court of Kosovo (2011) Ap.nr.392/2011. [Court Decision]

European Court of Human Rights (2011) Case of M.S.S. v. Belgium and Greece (Application no. 30696/09), 21. January 2011. [Court Decision]

International Court of Justice (2011) Application of the Interim Accord of 13 September 1995 (the former Yugoslav Republic of Macedonia v. Greece). [Court Decision]

Newsletter

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Kosovo Judicial Institute (2011) Buletini. [Newsletter]

Report

UNSPECIFIED (2011) Raporti i IGJK-së. [Report]

UNSPECIFIED (2011) Raporti vjetor 2011. [Report]

This list was generated on Tue Jan 18 21:05:57 2022 CET.