Konventa evropiane për mbrojtjen e të Drejtave të njeriut dhe të lirive themelore .

Hoxha, Diellza and Metaj, Servet (2011) Konventa evropiane për mbrojtjen e të Drejtave të njeriut dhe të lirive themelore . Justicia (3). pp. 43-51.

[img]
Preview
PDF
Konventa Evropiane për mbrpjtjen e të drejtave dhe lirive themelore_shqip..pdf

Download (190kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Konventa Evropiane për mbrpjtjen e të drejtave dhe lirive themelore_serbish..pdf

Download (186kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
KEDNJ.pdf

Download (190kB) | Preview

Abstract or summary

Duke pasur parasysh se qëllimi i Këshillit të Evropës i cili është i përbërë prej 47 shteteve anëtare është që të realizoj një bashkim me te ngushtë midis anëtare të saj dhe se një nga mjetet për të arritur këtë qëllim është mbrojtja dhe zhvillimi i të drejtave dhe lirive themelore te njeriut.

Item Type: Article
Authors:
AuthorsEmail
Hoxha, DiellzaUNSPECIFIED
Metaj, ServetUNSPECIFIED
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Konventa evropiane për mbrojtjen e të Drejtave të njeriut dhe të lirive themelore .
Translated title or reference: European convention for the protection of fundamental human rights and freedoms
Translated abstract or summary: Taking into consideration the objective of the Council of Europe which is comprised of 47 member states to fulfil a more close cooperation between its members and that one of the tools to achieve this objective is the protection and development of fundamental human freedoms and rights .
Keywords: Konventa për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Lirive Fundamentale = Convention for The Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms (1950)
Subjects: Human Rights
Human Rights > LH1_Fundamental Rights and Freedoms
Date: 2011
Journal or publication title: Justicia
Number: 3
Page Range: pp. 43-51
Publisher: Instituti Gjyqësor i Kosovës
Date Deposited: 18 May 2016 08:32
Last Modified: 18 May 2016 08:32
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/679

Actions (login required)

View Item View Item