Raporti i IGJK-së

UNSPECIFIED (2011) Raporti i IGJK-së. [Report]

[img]
Preview
PDF
2011_Shq_Raporti Vjetor i IGJK-se.pdf

Download (3MB) | Preview

Abstract or summary

Në këtë raport janë pasqyruar të gjitha aktivitetet dhe të arriturat e Institutit Gjyqësor të Kosovës (IGJK) gjatë vitit 2011. Gjatë kësaj periudhe IGJK ishte përqendruar në ngritjen e kapaciteteve të sistemit gjyqësor dhe prokurorial në Kosovë, përmes programeve të ndryshme për arsimim ligjor. Përmbajtja e këtyre programeve ishte gjithëpërfshirëse dhe në mbështetje të nevojave të gjyqtarëve dhe prokurorëve, kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë si dhe profesionistëve tjerë nga lëmi i gjyqësisë e prokurorisë të identifikuar nga IGJK.

Item Type: Report (UNSPECIFIED)
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Raporti i IGJK-së
Translated title or reference: KJI Report
Keywords: Profesioni Ligjore = Legal Profession
Date: 2011
Date Deposited: 24 Apr 2015 12:44
Last Modified: 12 Aug 2015 11:23
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/43

Actions (login required)

View Item View Item