Tortura

Bogaj Sheremeti, Saranda and Zhitia Ymeri, Franciska (2011) Tortura. Justicia (3). pp. 53-60.

[img]
Preview
PDF
Tortura _Shqip.pdf

Download (158kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Tortura_serbisht.pdf

Download (158kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Tortura.pdf

Download (157kB) | Preview

Abstract or summary

Torturë do të thotë “dhunë e rëndë trupore apo mundim me mjete e mënyra të ndryshme, që i bëhet dikujt për ta detyruar të flasë, të tregojë të fshehtat, të nënshtrohet, të zbulojë fajin dhe bashkëfajtorët etj.; rrahjet, lënia pa ngrënë, pa ujë e pa gjumë, ngacmimi i plagëve etj.

Item Type: Article
Authors:
AuthorsEmail
Bogaj Sheremeti, SarandaUNSPECIFIED
Zhitia Ymeri, FranciskaUNSPECIFIED
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Tortura
Translated title or reference: Torture
Translated abstract or summary: Torture means “serious bodily harm or torment with various means, which is done to someone in order to make him speak, reveal secrets, to subjugate him, to reveal his guilt and other guilty parties, etc; beatings, starvation, water and sleep deprivation, irritation of wounds, etc.
Keywords: Ndalimi i Torturës = Prohibition of Torture
Subjects: Criminal Law
Human Rights
Date: 2011
Journal or publication title: Justicia
Number: 3
Page Range: pp. 53-60
Publisher: Instituti Gjyqësor i Kosovës
Date Deposited: 18 May 2016 08:13
Last Modified: 18 May 2016 08:13
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/678

Actions (login required)

View Item View Item