Items where Subject is "Criminal Law > CR1_Corruption"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 19.

Article

Bytyqi, Vilard and Braha-Shala, Florentina (2016) Masat ligjore për parandalimin e korrupsionit në sferën publike: rasi i Kosovës. Opinio Juris (2). pp. 87-99.

Book Section

Vula, Veton (2013) Kriminaliteti i organizuar. In: Kriminaliteti i organizuar. UNSPECIFIED.

Teaching Material

Rupchev, Georgi (2015) Përkufizimi i korrupsionit Standardet ndërkombëtare dhe ato Europiane për kriminalizimin e korrupsionit. [Teaching Material]

Rupchev, Georgi (2015) Përgjegjësia civile rreth korrupsionit. [Teaching Material]

Rupchev, Georgi (2015) Roli i praktikës gjyqësore në zbatimin e Kodit Penal mbi Korrupsionin. [Teaching Material]

Kamber, Kresimir and Feris, Will and Harby, Catharina and Erjona, Haxhia and Selmani, Artur and Mujanović, Mujanović and Ismajli, Ganimete and Ivanović, Aleksa and Lazarova, Mirjana and Dragičević Dičić, Radmila (2019) Doracaku për kthimin efektiv të aseteve në përputhje me standardet evropiane dhe ndërkombëtare. [Teaching Material]

Thomas, Jill and Lawrence, Day and Jackson, Fiona (2019) Mjetet dhe praktikat më të mira për bashkëpunimin ndërkombëtar për rimarrjen e pasurive. [Teaching Material]

Shala, Afrim and Ademi, burim and Mehmeti, Avni (2021) Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural). [Teaching Material]

Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave. [Teaching Material]

Kelmendi, Besim and Maliqi, Agim and Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi në forcimin e kapaciteteve profesionale në luftimin e shpëlarjes së parave-. [Teaching Material]

Kurtaj, Valon and Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi –luftimi I shpëlarjes së parave. [Teaching Material]

Bojaxhiu, Ikramije and Abdyli, Fadil (2023) Program i Specializuar i Trajnimit Krimi Kibernetikë dhe kriptovalutat Sesioni I. [Teaching Material]

Law or legal document

Assembly of Kosovo (2008) Ligj pёr Prokurorinё Speciale tё Republikёs sё Kosovёs. [Law or legal document]

Rupchev, Georgi (2015) Përgjegjësia e personave juridik për Veprat e Korrupsionit. [Law or legal document]

Court Decision

Basic Court of Pristina (2013) P.No.:279/2012. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim për papranueshmëri në Rastin nr. KI38/15, Parashtrues Kolë Puka. [Court Decision]

Image

(2015) Seminar: Praktikat e suksesshme në luftimin e korrupsionit. [Image]

Newsletter

Kosovo Judicial Institute (2015) Buletini. [Newsletter]

Report

UNSPECIFIED (2019) Analizë e politikës ndëshkimore në rastet e korrupsionit. [Report]

This list was generated on Tue Apr 23 23:54:20 2024 CEST.