Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural)

Shala, Afrim and Ademi, burim and Mehmeti, Avni (2021) Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural). [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
Moduli-penale-shqip i rishikuar nga autorët (finali).docx.pdf

Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Moduli-penale-serbishti rishikuar nga autorët (finali).pdf

Download (4MB) | Preview

Abstract or summary

Akademia e Drejtesise në bashkpunim me ekspertet nga sistemi gjyqesore dhe në mbështetje të donatoreve, ka kënaqësinë që nëpermes këtijë publikimi të prezantoje modulet për trajnim bazik të bashkpunetorëve profesional në fushën e drejtësisë penale dhe civile gjithashtu. Modulet trajnuese sikurse të prezantuara në këto publikime, jane ndarë në dy pjesë dhe përfshijnë aspektin material dhe procedural në fushën e drejtësisë penale dhe civile, duke përfshirë edhe forma të vendimeve gjyqësore për çështje të ndryshme ligjore.

Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Shala, AfrimUNSPECIFIED
Ademi, burimUNSPECIFIED
Mehmeti, AvniUNSPECIFIED
Corporate Authors: Autorët dhe Akademia e Drejtësisë
Title or reference: Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural)
Translated title or reference: Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural)
Keywords: E Drejta Penale = Criminal Law, Procedura Penale = Criminal Procedure
Subjects: Criminal Law
Criminal Law > CR1_Corruption
Criminal Law > CR4_Juvenile Justice
Criminal Law > CR8_Other topics
Date: 2021
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 16 Nov 2021 10:25
Last Modified: 16 Nov 2021 10:52
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/801

Actions (login required)

View Item View Item