Seminar: Praktikat e suksesshme në luftimin e korrupsionit

(2015) Seminar: Praktikat e suksesshme në luftimin e korrupsionit. [Image]

[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01110.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01111.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01112.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC01113.JPG

Download (5MB) | Preview

Abstract or summary

Ky seminar është pjesë e Programit të Vazhdueshëm Trajnimit i mbajtur nga Admir Shala, Prokuror Special i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës dhe Florent Latifaj, Gjykatësi për Krime të Rënda në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Item Type: Image
Title or reference: Seminar: Praktikat e suksesshme në luftimin e korrupsionit
Translated title or reference: Seminar: Successful practices in fighting corruption
Translated abstract or summary: This seminar is part of the Continuous Training Program and is held by Admir Shala, Special Prosecutor of the Special Prosecution of the Republic of Kosovo and Florent Latifaj, Judge for Serious Crimes at the Basic Court in Pristina.
Keywords: Korrupcioni = Corruption
Subjects: Criminal Law > CR1_Corruption
Date: 20 January 2015
Publisher: Instituti Gjyqesor i Kosoves
Date Deposited: 13 Jul 2015 14:13
Last Modified: 13 Jul 2015 14:13
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/301

Actions (login required)

View Item View Item