Items where Subject is "Civil Law > LC4_Property Law"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 15.

Gashi, Musli and Rashkaj, Ilir (2011) Pasuria e përbashkët e bashkëshortëve. Justicia (3). pp. 75-81.

Muzaqi, Bujar (2011) Shpronësimi i pronës së paluajtshme. Justicia (3). pp. 35-41.

Podvorica, Hamdi (2011) Legal inheritance in the Republic of Kosovo. Iliria International Review, 1 (1). pp. 143-155.

Dërmaku, Fatime (2015) Frutgëzimi. Justicia, V (5). pp. 39-52.

Zogaj, Albert and Rexhepi, Fejzullah and Leku, Zenel and Ademi, Faton and Totaj, Valon (2021) Modulet e trajnimit bazik për bashkëpunëtorët profesional (Civile-materiale dhe procedurale). [Teaching Material]

Assembly of Kosovo (2008) Ligj për procedurën jokontestimore. [Law or legal document]

Assembly of Kosovo (2009) Ligji për pronësinë dhe të drejtat tjera sendore. [Law or legal document]

Supreme Court of Kosovo (2012) Rev.nr.12/2010. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2013) Mendim Juridik – Adresimi i lëndëve lidhur me shpronësimin. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) VTK745/15. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim për papranueshmëri ne Rastin nr. KI47/15 dhe KI48/15, Parashtrues Beqir Koskoviku dhe Mustafë Lutolli. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim për papranueshmëri në Rastin nr. KI44/15, Parashtrues Hava Bajgora, Alban Bajgora dhe Sylejman Bajgora. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim per papranueshmeri ne Rastin nr. KI173/14 Parashtrues Staja Savic. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2016) Mendim Juridik - Afati për ankesë kundër aktvendimit të organit shpronësues. [Court Decision]

(2015) Seminar: Zbatimi i ligjit për themelimin e regjistrit të të drejtave të pronës së paluajtshme. [Image]

This list was generated on Tue Apr 23 22:42:06 2024 CEST.