Items where Year is 2021

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Teaching Material

Bahtiri, Bedri (2021) Modul trajnimi për prokurorë dhe gjyqtarë -Identifikimi dhe hetimi i rasteve të fëmijëve në punë: Sfidat e sistemit të drejtësisë. [Teaching Material]

Shala, Afrim and Ademi, burim and Mehmeti, Avni (2021) Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural). [Teaching Material]

Zogaj, Albert and Rexhepi, Fejzullah and Leku, Zenel and Ademi, Faton and Totaj, Valon (2021) Modulet e trajnimit bazik për bashkëpunëtorët profesional (Civile-materiale dhe procedurale). [Teaching Material]

UNSPECIFIED (2021) Manual për Gjyqtarë LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË. [Teaching Material]

UNSPECIFIED (2021) Manual për Administratorët e Falimentimit LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË. [Teaching Material]

This list was generated on Wed Jan 19 08:49:25 2022 CET.