Manual për Gjyqtarë LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË

UNSPECIFIED (2021) Manual për Gjyqtarë LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
Manuali Per Gjyqtare - ALB - 12.pdf

Download (784kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Manuali Per Gjyqtare - SRB.pdf

Download (915kB) | Preview

Abstract or summary

Me ndihmën mjaft bujare të IFC-së dhe SECO-së, janë zhvilluar dy Manuale të cilat posaçërisht i dedikohen Ligjit për Falimentimin dhe zbatimin e tij; Manuali për Gjyqtarë dhe Manuali për Administratorët e Falimentimit. Të dy Manualet kanë për qëllim që të ndihmojnë Gjykatësit, Administratorët dhe praktikuesit e tjerë ligjorë në zbatimin e Ligjit të ri dhe të Procedurave të reja.

Item Type: Teaching Material
Corporate Authors: Akademia e Drejtësisë & IFC, Grupi i Bankës Botërore & Sekretariati Shtetëror për Çështjet Ekonomike (SECO
Title or reference: Manual për Gjyqtarë LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË
Translated title or reference: Manual for Judges BANKRUPTCY LAW IN KOSOVO
Translated abstract or summary: With the generous assistance of IFC and SECO, two Manuals have been developed which are specifically dedicated to the Bankruptcy Law and its implementation; Bankruptcy Manual and Bankruptcy Administrators Handbook. Both Manuals are intended to assist Judges, Administrators and other legal practitioners in implementing the new Law and the new Procedures.
Keywords: Procedura = Procedure, Borxhet = Debts, Biznesi = Business
Subjects: Commercial Law
Commercial Law > LK10_Other topics
Date: 2 June 2021
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 03 Jun 2021 08:02
Last Modified: 04 Jun 2021 06:58
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/799

Actions (login required)

View Item View Item