Manual për Administratorët e Falimentimit LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË

UNSPECIFIED (2021) Manual për Administratorët e Falimentimit LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
Manuali Per Administratore - ALB - 10.pdf

Download (703kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Manuali Per Administratore - SRB.pdf

Download (841kB) | Preview

Abstract or summary

Me ndihmën mjaft bujare të IFC-së dhe SECO-së, është zhvilluar Manulai për Administratorët falimentues i cili shërben si udhërrëfyes në zbatimin e drejtë Ligjit për Falimentimin dhe procedurave të falimentimit.

Item Type: Teaching Material
Corporate Authors: Law Academy & IFC, World Bank Group & State Secretariat for Economic Affairs (SECO)
Title or reference: Manual për Administratorët e Falimentimit LIGJI PËR FALIMENTIMIN NË KOSOVË
Translated title or reference: Manual for Judges BANKRUPTCY LAW IN KOSOVO
Translated abstract or summary: With the generous help of IFC and SECO, the Bankruptcy Administrators Manual has been developed which serves as a guide in the proper implementation of Bankruptcy Law and bankruptcy procedures.
Keywords: Biznesi = Business, Borxhet = Debts, Shitja e Borxheve të Tjetrit = Factoring (Finance)
Subjects: Commercial Law
Commercial Law > LK10_Other topics
Date: 2 June 2021
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 03 Jun 2021 08:33
Last Modified: 04 Jun 2021 07:01
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/800

Actions (login required)

View Item View Item