Items where Subject is "Human Rights > LH3_Freedom of Speech"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 8.

Book or Thesis

Mendel, Toby (2014) Liria e shprehjes: Udhëzues për interpretimin dhe domethënien e nenit 10 të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut. Council of Europe, Strasbourg. ISBN 978-86-84437-63-3

Bianku, Ledi and Kumbaro, Odeta (2017) Jurisprudenca e Gjykatës së Strasburgut- botimi i katërt. Qendra Europiane me mbështetjen e Mbretërisë së Holandës, Tiranë. ISBN 978-9928-4432-4-3

Teaching Material

McGonagle, STarlach and McGonagle, Marie and Ó Fathaigh, Ronan (2018) Liria e shprehjes dhe fyerja. [Teaching Material]

Istrefi, Remzije and Qerimi, Qerim and islami, Iliriana (2018) Të Drejtat e Njeriut sipas Jurisprudencës së Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut. [Teaching Material]

Court Decision

European Court of Human Rights (2003) Case of Appleby and others v. The United Kingdom (Application no. 44306/98), 6. May 2003. [Court Decision]

European Court of Human Rights (2014) Case of Cyprus v. Turkey (Application no. 25781/94). [Court Decision]

European Court of Human Rights (2014) Case of Matúz v. Hungary (Application no. 73571/10), 21. October 2014. [Court Decision]

European Court of Human Rights (2015) Case of Karaahmed v. Bulgaria (Application no. 30587/13), 24. February 2015. [Court Decision]

This list was generated on Mon Apr 22 23:39:01 2024 CEST.