Liria e shprehjes: Udhëzues për interpretimin dhe domethënien e nenit 10 të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut

Mendel, Toby (2014) Liria e shprehjes: Udhëzues për interpretimin dhe domethënien e nenit 10 të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut. Council of Europe, Strasbourg. ISBN 978-86-84437-63-3

[img]
Preview
PDF
Liria-e-shprehjes-Toby Mendel.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
3222_1_sloboda_izražavanja_-__vodič_za_tumačenje_člana_10_evropske_konvencije_o_ljudskim_pravima_i_njegovog_konteksta,_toby_mendel.pdf

Download (2MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
3681_freedom_of_expression_-_a_guide_to_the_interpretation_and_meaning_of_article_10_eng_.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Book or Thesis
Authors:
AuthorsEmail
Mendel, TobyUNSPECIFIED
Corporate Authors: Këshilli i Evropës-Zyra në Beograd
Title or reference: Liria e shprehjes: Udhëzues për interpretimin dhe domethënien e nenit 10 të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut
Translated title or reference: Freedom of Expression: A Guide to the Interpretation and Meaning of Article 10 of the European Convention on Human Rights
Keywords: Të Drejtat e Njeriut = Human Rights
Subjects: Human Rights > LH3_Freedom of Speech
Date: 2014
Place of Publication: Strasbourg
Publisher: Council of Europe
ISBN: 978-86-84437-63-3
Date Deposited: 20 Jul 2015 10:38
Last Modified: 12 Aug 2015 11:19
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/434

Actions (login required)

View Item View Item