Items where Subject is "Ustavno & Administrativno pravo > LA01_Constitution & Politics"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 9.

Book or Thesis

Hasani, Enver and Čukalović, Ivan (2013) Komentar Kushtetuta e Republikës së Kosovës. GIZ, Prishtinë.

UNSPECIFIED, ed. (2014) E drejta administrative-pjesa shtetërore. GIZ, Prishtinë.

Court Decision

European Court of Human Rights (2003) Case of Refah Partisi (The Welfare Party) and others v. Turkey (Application no. 41340/98), 13. February 2003. [Court Decision]

European Court of Human Rights (2009) Case of Herri Batasuna and Batasuna v. Spain (Application no. 25803/04), 30. June 2009. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Vendim për refuzim të kërkesës ne Rastin nr. KI28/15 Parashtrues Naser Dragusha dhe 4 punëtore te tjerë te Korporatës Energjetike te Kosovës. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim per papranueshmeri ne Rastin nr, KI37/15 Parashtrues Rrahim Zeka. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim per papranueshmeri ne Rastin nr. KI99/15 Parashtrues Axhi Thaçi. [Court Decision]

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim per papranueshmeri ne Rastin nr. KI21/15 Parashtrues Halim Ibrahimi. [Court Decision]

Gjykata Kushtetuese (2015) Aktgjykim ne Rastin nr. K0130/15, Parashtrues Presidentja e Republikës së Kosovës. [Court Decision]

This list was generated on Tue Apr 23 22:02:29 2024 CEST.