Items where Subject is "Criminal Law > CR8_Other topics"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 7.

Article

Ahmeti, Naime (2015) I pandehuri -të drejtat e pandehurit në procedurën penale. Justicia, V (5). pp. 132-138.

Shala, Afrim (2015) Veprat penale kundër të drejtave të votimit. Opinio Juris. pp. 5-18.

Shala, Afrim (2023) Bashkëpunimi në kryerjen e veprës penale. Artikull me temë: Bashkëpunimi në kryerjen e veprës penale. pp. 1-10.

Teaching Material

Shala, Afrim and Ademi, burim and Mehmeti, Avni (2021) Moduli i trajnimit bazik për bashkëpunëtorë profesional dhe zyrtarë ligjor-(Aspekti penal material dhe procedural). [Teaching Material]

Law or legal document

Assembly of Kosovo (2013) Ligj për amnistinë. [Law or legal document]

Court Decision

European Court of Human Rights (2014) Case of Marguš v. Croatia (Application no. 4455/10), 27. May 2014. [Court Decision]

Video

(2001) Initial appearance - Milošević, Slobodan (Part 1/2) (Session 1) - 29 October 2001. [Video]

This list was generated on Tue Apr 23 23:08:56 2024 CEST.