Items where Subject is "Ustavno & Administrativno pravo > LA10_Other topics"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 4.

Teaching Material

Shala, Hasan and Delushe, Halimi (2019) Udhëzuesi për Procedurën Administrative. [Teaching Material]

Shala, Hasan and Halimi, Delushe (2020) Udhëzuesi për procedurën e konfliktit administrativ. [Teaching Material]

Halimi, Delushe (2022) E drejta e Azilit dhe Legjislacioni në Fuqi. [Teaching Material]

Court Decision

Constitutional Court of Kosovo (2015) Parashtresë Amicus Curiae në lidhje me Kërkesën KO 130/15 referuar Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës nga Presidentja e Republikës së Kosovës. [Court Decision]

This list was generated on Tue Apr 23 23:37:58 2024 CEST.