Browse by Type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Other
Number of items: 5.

Other

(2015) Programet e praktikave për anëtarët e gjyqësorit të Kosovës. UNSPECIFIED.

(2015) Mbështetje e mëtejme për reformën e arsimimit ligjor në Kosovë. IRZ, Prishtinë.

(2014) Programet e Praktikës dhe Shkëmbimit për Anëtarët e Gjyqësorit të Kosovës 2014 dhe 2015. UNSPECIFIED.

Kelmendi, Arjeta (2013) Të drejtat pronësore të grave në Kosovë. Instiuti Gjyqesor i Kosovës; UN Women.

Maliqi, Agim and Sadiku, Isuf and Çerkini, Burim and Ismajli, Fatime and Mustafa, Armen and Kelemndi, Bajram and Vërbovci, Fahredin and Zekaj, Yll (2012) Protokoll i Përbashkët Referues për Institucionet e Drejtësisë për Fëmijë. Instituti Gjyqësor i Kosovës.

This list was generated on Mon Apr 15 01:06:42 2024 CEST.