Programet e Praktikës dhe Shkëmbimit për Anëtarët e Gjyqësorit të Kosovës 2014 dhe 2015

(2014) Programet e Praktikës dhe Shkëmbimit për Anëtarët e Gjyqësorit të Kosovës 2014 dhe 2015. UNSPECIFIED.

[img]
Preview
PDF
FACTSHEET Albanian FINAL.pdf

Download (73kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
FACTSHEET Serb FINAL.pdf

Download (86kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
FACTSHEET English FINAL.pdf

Download (71kB) | Preview
Item Type: Other
Title or reference: Programet e Praktikës dhe Shkëmbimit për Anëtarët e Gjyqësorit të Kosovës 2014 dhe 2015
Translated title or reference: Internship and Exchange Programmes for the Members of the Kosovo Judiciary 2014 and 2015
Keywords: Praktika = Practice
Subjects: Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Date: 2014
Date Deposited: 15 Jul 2015 08:28
Last Modified: 28 Jul 2015 10:20
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/405

Actions (login required)

View Item View Item