Mbështetje e mëtejme për reformën e arsimimit ligjor në Kosovë

(2015) Mbështetje e mëtejme për reformën e arsimimit ligjor në Kosovë. IRZ, Prishtinë.

[img]
Preview
PDF
Project info brochure - ALBANIAN FINAL.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Project info brochure - SERB FINAL.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
Project info brochure - ENG FINAL.pdf

Download (152kB) | Preview

Abstract or summary

Fokusi i projekit është të zhvillojë më tej kapacitetin e IGJK-së për të luajtur rolin e saj të rëndësishëm në ofrimin e trajnimit profesional për gjyqtarët dhe prokurorët e ardhshëm dhe ata aktual, si dhe për profesionistët tjerë brenda gjyqësorit.

Item Type: Other
Title or reference: Mbështetje e mëtejme për reformën e arsimimit ligjor në Kosovë
Translated title or reference: Further support to Kosovo legal education reform
Translated abstract or summary: The focus of the project is to further develop KJI capacity to play its essental role in providing professionally training to future and siting judges and prosecutors as well as to other professionals within the judiciary
Keywords: Sundimi i Ligjit = Rule of Law
Subjects: Courts & Procedure > LP1_Administration of Justice
Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Date: 2015
Place of Publication: Prishtinë
Publisher: IRZ
Date Deposited: 28 Jul 2015 09:34
Last Modified: 29 Jul 2015 12:19
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/409

Actions (login required)

View Item View Item