Items where Subject is "Criminal Law > CR7_Crime Prevention"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 6.

Article

Hulaj, Murat and Beqiri, Sebahate (2015) Pozita juridike e gjyqtarit të procedurës paraprake në relacion me subjektet tjera gjatë hetimeve paraprake. Justicia, V (5). pp. 6-20.

Bytyqi, Vilard and Braha-Shala, Florentina (2016) Masat ligjore për parandalimin e korrupsionit në sferën publike: rasi i Kosovës. Opinio Juris (2). pp. 87-99.

Teaching Material

Kurtaj, Valon and Xhema, Behar (2022) Program i specializuar trajnimi –luftimi I shpëlarjes së parave. [Teaching Material]

Shala, Afrim (2023) Mbrojtja e mjedisit përmes të drejtës penale. [Teaching Material]

Court Decision

Supreme Court of Kosovo (2011) Ap.nr.392/2011. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2015) Qarkore lidhur me masat e fshehta dhe teknike të vëzhgimit dhe hetimit. [Court Decision]

This list was generated on Mon Apr 15 08:13:48 2024 CEST.