Items where Subject is "Ustavno & Administrativno pravo > LA05_Social Welfare"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 6.

Teaching Material

Shala, Hasan and Halimi, Delushe (2020) Udhëzuesi për procedurën e konfliktit administrativ. [Teaching Material]

Halimi, Delushe and Shala, Hasan (2022) Konflikti administrativ, objekti dhe procedura e konfliktit administrativ-. [Teaching Material]

Bardiqi, Ramush (2022) Zbatimi i ligjit për skemat pensionale të financuar nga shteti. [Teaching Material]

Halimi, Delushe and Bardiqi, Ramush (2022) Zbatimi i ligjit për skemat pensionale të financuar nga shteti. [Teaching Material]

Law or legal document

Assembly of Kosovo (2010) Kodi i drejtësisë për të mitur. [Law or legal document]

Court Decision

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim per papranueshmeri ne Rastin nr. Kl34/15 Parashtrues Avdullah Kurti. [Court Decision]

This list was generated on Mon Apr 22 23:38:58 2024 CEST.