Items where Author is "Morina, Visar"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Book Section

Morina, Visar (2013) Gjyqësia Kushtetuese ( Shqyrtime teorike dhe krahasimore ). In: Gjyqësia Kushtetuese ( Shqyrtime teorike dhe krahasimore ). UNSPECIFIED.

Book or Thesis

Gashi, Ardrit and Puka, Avni and Morina, Iset and Boricic, Nebojsha and Morina, Visar (2019) Fjalori Juridik. Akademia e Drejtësisë e Kosovës, Prishtinë.

Mushkolaj, Gjyljeta and Morina, Visar and Lameon, Johan (2014) Komentar –LGJK Ligji për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. GIZ, Prishtinë.

Mushkolaj, Gjyljeta and Morina, Visar and Lamoen, Johan van (2014) Komentari Ligji për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. GIZ, Prishtinë.

Report

Liegl, Barbara and Mandro Balili, Arta and Kola Tafaj, Flutra and Colakovič, Maja and Grubesič, Ivana and Idzakovič, Fedra and Izmirlija, Midhat and Meškič, Zlatan and Bodiroga Vukobrat, Nada and Vinkovič, Mario and Petričušič, Antonia and Osmani, Naim and Morina, Visar and Tsatsa Nikolovska, Margarita and Georgievski, Atansa and Mihajlova, Elena and Jelič, Ivana and Armenko, Snežana (2016) Studimi rajonal për mbrojtje ligjore kundër diskriminimit në EJL. [Report]

This list was generated on Mon Apr 19 13:52:54 2021 CEST.