Browse by Type

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 15.

Book Section

Çollaku, Hashim and Hasani, Fejzullah (2016) Klinika juridike penale (udhëzues). In: Klinika juridike penale (udhëzues). Universiteti i Prizrenit.

Kadriu, Bekim (2015) E drejta ndërkombëtare private. In: E drejta ndërkombëtare private. UNSPECIFIED.

(2013) E drejta e procedurës penale. In: Sahiti, Ejup and Murati, Rexhep, (eds.) E drejta e procedurës penale. UNSPECIFIED.

Aliu,, Abdulla (2013) E drejta civile. In: E drejta civile,. UNSPECIFIED.

Morina, Visar (2013) Gjyqësia Kushtetuese ( Shqyrtime teorike dhe krahasimore ). In: Gjyqësia Kushtetuese ( Shqyrtime teorike dhe krahasimore ). UNSPECIFIED.

Vula, Veton (2013) Kriminaliteti i organizuar. In: Kriminaliteti i organizuar. UNSPECIFIED.

Gashi, Haxhi and Aliu, Abdulla and Vokshi, Adem (2012) Komentar i Ligjit Nr. 2004/32 për Familjen i Kosovës. In: Komentar i Ligjit Nr. 2004/32 për Familjen i Kosovës. GIZ, Prishtinë, pp. 1-714.

Miftari, Bajram (2012) Adoptimi i fëmijëve. In: Adoptimi i fëmijëve. UNSPECIFIED.

Sahiti, Jahë (2012) Imuniteti parlamentar. In: Imuniteti parlamentar. Libri shkollor, Prishtinë.

(2012) Kontratat. In: UNSPECIFIED, (ed.) Kontratat. UNSPECIFIED, Prishtinë.

Murphy, Peter (2012) Murphy për provën. In: Murphy për provën. UNSPECIFIED.

Maqedonci, Qemail (2012) Praktikumi për nevoja afariste. In: Praktikumi për nevoja afariste,. UNSPECIFIED.

Bajram,, Arsim (2011) Sistemi Kushtetues i Republikës së Kosovës. In: Sistemi Kushtetues i Republikës së Kosovës. UNSPECIFIED.

Elezi, Ismet (2010) Historia e së drejtës penale. In: Historia e së drejtës penale. UNSPECIFIED.

Çollaku, Hashim , (2010) Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik). In: Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik). UNSPECIFIED.

This list was generated on Wed May 29 20:35:28 2024 CEST.