Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik)

Çollaku, Hashim , (2010) Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik). In: Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik). UNSPECIFIED.

[img]
Preview
PDF
Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik).pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Book Section
Authors:
AuthorsEmail
Çollaku, Hashim ,UNSPECIFIED
Title or reference: Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik)
Translated title or reference: This book is available in hard copy at the library KJI
Keywords: Procedura Penale = Criminal Procedure
Subjects: Courts & Procedure
Criminal Law
Date: 2010
Title of Book: Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik)
Date Deposited: 20 Oct 2016 07:17
Last Modified: 20 Oct 2016 07:17
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/716

Actions (login required)

View Item View Item