Items where Subject is "Civil Law > LC5_Other topics"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 6.

Teaching Material

Zogaj, Albert and Rexhepi, Fejzullah and Leku, Zenel and Ademi, Faton and Totaj, Valon (2021) Modulet e trajnimit bazik për bashkëpunëtorët profesional (Civile-materiale dhe procedurale). [Teaching Material]

Court Decision

European Court of Human Rights (2006) Case of Markovic and others v. Italy (Application no. 1398/03), 14. December 2006. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2012) Qëndrim Parimor – Vendimi i Këshillit të Pavarur mbikëqyrës të Kosovës, që ka të bëjë me kthimin e punëtorit në vendin e punës, nuk paraqet titull përmbarues për gjykatën. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2012) Qëndrim Parimor – Vepra penale e fyerjes nga neni 187 dhe vepra penale e shpifjes nga neni 188 janë dekriminalizuar nga momenti i hyrjes në fuqi të Ligjit Civil Kundër Fyerjes dhe Shpifjes. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2016) Mendim Juridik - Debitori në lëndët përmbarimore. [Court Decision]

Image

(2015) Seminar: Kompensimi i dëmit. [Image]

This list was generated on Mon Apr 15 01:36:51 2024 CEST.