Seminar: Kompensimi i dëmit

(2015) Seminar: Kompensimi i dëmit. [Image]

[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC00163.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC00164.JPG

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC00165 (2).JPG

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
Image (JPEG)
DSC00165.JPG

Download (5MB) | Preview

Abstract or summary

Ky seminar është pjesë e Programit të Vazhdueshëm Trajnimit i mbajtur nga Hasan Shala, Gjyqetar i Gjykates se Apelit te Republikes se Kosoves dhe Albert Zogaj,Gjyqetar i në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Item Type: Image
Title or reference: Seminar: Kompensimi i dëmit
Translated title or reference: Seminar: Damage compensation
Translated abstract or summary: This seminar is part of the Continuous Training Program held by Hasan Shala, judge of the Court of Appeals of the Republic of Kosovo and Albert Zogaj, judge of the Basic Court in Pristina.
Keywords: E Drejta Civile = Civil Law
Subjects: Civil Law > LC5_Other topics
Date: 29 January 2015
Publisher: Instituti Gjyqesor i Kosoves
Date Deposited: 13 Jul 2015 14:13
Last Modified: 13 Jul 2015 14:13
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/345

Actions (login required)

View Item View Item