Items where Subject is "Civil Law > LC2_Minors"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 7.

Book Section

Miftari, Bajram (2012) Adoptimi i fëmijëve. In: Adoptimi i fëmijëve. UNSPECIFIED.

Teaching Material

Sallauka, Lumni and Zogaj, Albert and Idrizi, Nehat and Totaj, Valon (2015) Drejtësia për fëmijë-aspekti civil. [Teaching Material]

Bahtiri, Bedri (2021) Modul trajnimi për prokurorë dhe gjyqtarë -Identifikimi dhe hetimi i rasteve të fëmijëve në punë: Sfidat e sistemit të drejtësisë. [Teaching Material]

Law or legal document

Signatory states (1980) Konventa e Hagës për aspektet civile të rrëmbimit ndërkombëtar të fëmijës. [Law or legal document]

Assembly of Kosovo (2010) Kodi i drejtësisë për të mitur. [Law or legal document]

Court Decision

Constitutional Court of Kosovo (2015) Aktvendim për papranueshmëri ne Rastin nr. KI35/15, Parashtrues Sami Omura. [Court Decision]

Newsletter

Kosovo Judicial Institute (2015) Buletini. [Newsletter]

This list was generated on Wed Dec 6 08:22:33 2023 CET.