Items where Subject is "Courts & Procedure > LP6_Other topics"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items at this level: 7.

Article

Susuri, Besim (2011) Mosrespektimi i afateve dhe efikasiteti i procedurës penale. Justicia (3). pp. 17-34.

Teaching Material

UNSPECIFIED (2016) Punëtoria për teknikat e hulumtimit ligjor. [Teaching Material]

Lushta, Nesrin and Rexhiq, Biljana and Munishi, Kujtim and Ademi, Faton and Krasniqi, Lavdim and Kelemndi, Besim (2017) Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese. [Teaching Material]

Court Decision

Supreme Court of Kosovo (2016) Mendim Juridik - lidhur me pagesën e taksës gjyqësore. [Court Decision]

Newsletter

Supreme Court of Kosovo (2015) Gjykata Supreme e Kosovës - Buletini i praktikës gjyqësore, BGJKS. [Newsletter]

Academy of Justice (2017) Buletini. [Newsletter]

Academy of Justice (2017) Buletini. [Newsletter]

This list was generated on Tue Apr 23 23:22:24 2024 CEST.