Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese

Lushta, Nesrin and Rexhiq, Biljana and Munishi, Kujtim and Ademi, Faton and Krasniqi, Lavdim and Kelemndi, Besim (2017) Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
Legjislacioni dhe shkatësitë plotësues për gjyqtarët e spaomemëruar F.Z..._.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Lushta, NesrinUNSPECIFIED
Rexhiq, BiljanaUNSPECIFIED
Munishi, KujtimUNSPECIFIED
Ademi, FatonUNSPECIFIED
Krasniqi, LavdimUNSPECIFIED
Kelemndi, BesimUNSPECIFIED
Title or reference: Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese
Translated title or reference: Legislation and complementary skills
Keywords: Të Miturit = Minors, Ndermjetësimi, Kundervajtjet, Marrja në pyetje
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Courts & Procedure > LP4_Procedure Rules
Courts & Procedure > LP6_Other topics
Criminal Law
Criminal Law > CR4_Juvenile Justice
Date: October 2017
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 13 Apr 2018 07:09
Last Modified: 13 Apr 2018 07:09
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/765

Actions (login required)

View Item View Item