Bashkëpunimi juridik ndërkombëtar në çështjet penale mundësitë dhe sfidat

Hamiti, Armend and Çitaku, Gazmend (2023) Bashkëpunimi juridik ndërkombëtar në çështjet penale mundësitë dhe sfidat. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
MODULI- Bashkepunimi juridik nderkombetar në çeshtjet penale.pdf - Accepted Version

Download (949kB) | Preview

Abstract or summary

Bashkëpunimi ndërkombëtar në çështjet penale realizohet përmes lidhjes ndërmjet dy ose më shumë shtete, ku një shtet i cili ka nevojë për asistencë ligjore është shteti kërkues dhe shteti tjetër që merr kërkesa për ndihmë juridike është shteti i kërkuar.

Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Hamiti, Armendarmend.hamiti@rks-psh.org
Çitaku, GazmendGazmend.Citaku@rks-gov.net
Corporate Authors: Academy of Justice
Title or reference: Bashkëpunimi juridik ndërkombëtar në çështjet penale mundësitë dhe sfidat
Translated title or reference: Bashkëpunimi juridik ndërkombëtar në çështjet penale mundësitë dhe sfidat
Keywords: Asistenca Gjyqësore = Judicial Assistance, E Drejta Penale = Criminal Law, Ndihma Shtetërore = State Aid
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP1_Administration of Justice
Courts & Procedure > LP4_Procedure Rules
Criminal Law
International Law
EU Law
Date: March 2023
Publisher: Akademia e Drejtësisë
Date Deposited: 06 Apr 2023 07:47
Last Modified: 06 Apr 2023 08:03
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/832

Actions (login required)

View Item View Item