Browse by Corporate Author

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | Date | Divisions | No Grouping
Number of items: 5.

Court Decision

Supreme Court of Kosovo (2014) Mendim Juridik – Për kontrollimin e njësorit elektrik, marrjen e tij, dërgimin në kontrollim dhe kalibrim, nuk është i nevojshëm urdhri i gjykatës. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2014) Mendim Juridik – Çështjet e ngritura me padi subsidiare. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2012) A-A.nr.72/2012. [Court Decision]

Supreme Court of Kosovo (2011) Ap.nr.392/2011. [Court Decision]

Report

UNSPECIFIED (2019) Analizë e politikës ndëshkimore në rastet e korrupsionit. [Report]

This list was generated on Wed Jan 19 07:13:09 2022 CET.