Mendim Juridik – Për kontrollimin e njësorit elektrik, marrjen e tij, dërgimin në kontrollim dhe kalibrim, nuk është i nevojshëm urdhri i gjykatës

Supreme Court of Kosovo (2014) Mendim Juridik – Për kontrollimin e njësorit elektrik, marrjen e tij, dërgimin në kontrollim dhe kalibrim, nuk është i nevojshëm urdhri i gjykatës. [Court Decision]

Full text not available from this repository.
Official URL: http://www.gjyqesori-rks.org/GetDocument/1891
Item Type: Court Decision
Corporate Authors: Supreme Court of Kosovo
Title or reference: Mendim Juridik – Për kontrollimin e njësorit elektrik, marrjen e tij, dërgimin në kontrollim dhe kalibrim, nuk është i nevojshëm urdhri i gjykatës
Translated title or reference: Legal opinion – for the electricity meter control, receiving and sending it to the inspection, it is not necessary to have a court order
Keywords: Këshilla Juridike = Legal Advice
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP1_Administration of Justice
Courts & Procedure > LP4_Procedure Rules
Date: 7 May 2014
Official URL: http://www.gjyqesori-rks.org/GetDocument/1891
Date Deposited: 18 Feb 2016 07:58
Last Modified: 18 Feb 2016 07:58
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/639

Actions (login required)

View Item View Item