Programi i punës 2017

UNSPECIFIED (2016) Programi i punës 2017. [Report]

[img]
Preview
PDF
PP2017 shqip 06.12.2016.pdf

Download (918kB) | Preview
[img]
Preview
PDF
PP 2017 Srb.06.12.2016.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
PP 2017 En.pdf

Download (888kB) | Preview

Abstract or summary

Programi i punës së IGJK-së për vitin 2017, përmban aktivitetet që IGJK planifikon t’i realizoj në mbështetje të ngritjes së kapaciteteve të gjyqtarëve, prokurorëve, dhe profesionistëve tjerë në kuadër të sistemit gjyqësor e prokurorial, si dhe prioritetet e IGJK-së, me qëllim të zhvillimit të një sistemi gjyqësor të pavarur, të paanshëm dhe efikas.

Item Type: Report (UNSPECIFIED)
Title or reference: Programi i punës 2017
Translated title or reference: Working Program 2017
Translated abstract or summary: KJI working Program for 2017, contains KJI activities as planned to be implemented with the purpose of increasing the capacity of judges, prosecutors and other professionals of the judicial and prosecutorial system, whereas KJI main priority is development of an impartial, efficient and independent judicial system.
Keywords: Librat Vjetor = Yearbooks
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP3_Legal Professions & Training
Date: December 2016
Date Deposited: 23 Dec 2016 13:55
Last Modified: 23 Dec 2016 13:55
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/722

Actions (login required)

View Item View Item