Reformat e së drejtës penale në rajon - Sfidat, trendet dhe kalimi në sistemin adversal të procedurës penale

(2014) Reformat e së drejtës penale në rajon - Sfidat, trendet dhe kalimi në sistemin adversal të procedurës penale. [Image]

[img]
Preview
Image (JPEG) (Konferencë)
IMG_9008 (2)_owlhcmouvv.JPG

Download (2MB) | Preview
Official URL: http://igjk.rks-gov.net/sq/aktivitetet-dhe-lajmet-...

Abstract or summary

Me 21 dhe 22 maj 2014 në Shkup të Republikës së Maqedonisë, në mbështetje të OSBE - Misioni në Kosovë, Instituti Gjyqësor i Kosovës në bashkëpunim me Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë “Pavel Shatev” të Maqedonisë, organizuan një konferencë të karakterit rajonal me temë “Reformat e së drejtës penale në rajon - Sfidat, trendet dhe kalimi në sistemin adversal të procedurës penale”

Item Type: Image
Title or reference: Reformat e së drejtës penale në rajon - Sfidat, trendet dhe kalimi në sistemin adversal të procedurës penale
Translated title or reference: Criminal justice reform in the region – challenges, trends and transition to adversarial system of the criminal procedure
Translated abstract or summary: During 21 and 22 May 2014, with the support of OSCE Mission in Kosovo the Kosovo Judicial Institute in cooperation with the Academy of Judges and Prosecutors “Pavel Shatev” of Macedonia organized a regional conference on “Criminal justice reform in the region – challenges, trends and transition to adversarial system of the criminal procedure”. The conference took place in Skopje, Macedonia.
Keywords: Procedura Penale = Criminal Procedure
Subjects: Criminal Law
Date: 2014
Publisher: Instituti Gjyqësor i Kosovës
Official URL: http://igjk.rks-gov.net/sq/aktivitetet-dhe-lajmet-...
Date Deposited: 10 Jun 2015 08:45
Last Modified: 10 Jun 2015 08:53
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/100

Actions (login required)

View Item View Item