Items where Author is "Rupchev, Georgi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Teaching Material

Rupchev, Georgi (2015) Aktivitetet anti-korrupsion të organizatave ndërkombëtare dhe BE-së Instrumentet ndërkombëtare dhe Europiane të anti-korrupsionit dhe mekanizmat e monitorimit. [Teaching Material]

Rupchev, Georgi (2015) Përgjegjësia civile rreth korrupsionit. [Teaching Material]

Rupchev, Georgi (2015) Përkufizimi i korrupsionit Standardet ndërkombëtare dhe ato Europiane për kriminalizimin e korrupsionit. [Teaching Material]

Rupchev, Georgi (2015) Roli i praktikës gjyqësore në zbatimin e Kodit Penal mbi Korrupsionin. [Teaching Material]

Law or legal document

Rupchev, Georgi (2015) Përgjegjësia e personave juridik për Veprat e Korrupsionit. [Law or legal document]

This list was generated on Mon Jan 24 05:02:52 2022 CET.