Fjalori Juridik

Gashi, Ardrit and Puka, Avni and Boricic, Nebojsha and Morina, Visar and Morina, Iset (2019) Fjalori Juridik. Akademia e Drejtësisë e Kosovës, Prishtinë.

[img]
Preview
PDF
Fjalori juridik me balline faqja e pare dhe e fundit.pdf

Download (11MB) | Preview

Abstract or summary

Fjalori është përmbledhje e nocioneve juridike nga fusha e drejtës private publike dhe penale. Përmban rreth 2. 500 nocione vetëm në versionin shqip, të cilat pastaj janë përkthyer në gjuhën serbe, angleze dhe gjermane. Është bërë përpjekje, që së paku institutet apo nocionet juridike qendrore të mos mungojnë në Fjalor. Ky Fjalor do të jetë pa diskutim një kryevepër juridike për secilin individ, që dëshiron të dijë më shumë për të drejtat përtej kufijve nacionalë.

Item Type: Book or Thesis
Authors:
AuthorsEmail
Gashi, ArdritUNSPECIFIED
Puka, AvniUNSPECIFIED
Boricic, NebojshaUNSPECIFIED
Morina, VisarUNSPECIFIED
Morina, IsetUNSPECIFIED
Corporate Authors: Academy of Justice
Title or reference: Fjalori Juridik
Translated title or reference: Legal Dictionary
Keywords: Fjalorët = Dictionaries, Teoria Juridike = Legal Theory, E Drejta Penale = Criminal Law, E Drejta Publike = Public Law, E Drejta Private = Private Law
Subjects: Criminal Law
Date: 2019
Place of Publication: Prishtinë
Publisher: Akademia e Drejtësisë e Kosovës
Date Deposited: 21 Oct 2019 09:21
Last Modified: 21 Oct 2019 09:21
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/786

Actions (login required)

View Item View Item