Shkathtësitë personale dhe ndërdisiplinare

Hyseni, Bashkim and Hajdaraj, Ardian and Maloku, Jetish and Qollakaj, Fatmir and Gashi, Valdet (2016) Shkathtësitë personale dhe ndërdisiplinare. [Teaching Material]

[img]
Preview
PDF
Shkthtësitë personale dhe ndërpersonale-.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Teaching Material
Authors:
AuthorsEmail
Hyseni, BashkimUNSPECIFIED
Hajdaraj, ArdianUNSPECIFIED
Maloku, JetishUNSPECIFIED
Qollakaj, FatmirUNSPECIFIED
Gashi, ValdetUNSPECIFIED
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Shkathtësitë personale dhe ndërdisiplinare
Translated title or reference: Personal and interdisciplinary skills
Keywords: arsyetimi i vendimeve, menaxhimi i rasteve, etikë profesionale, rregullat e komunikimit, menaxhimi i stresit
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Date: 2016
Publisher: Instituti Gjyqësor i Kosovës
Date Deposited: 13 Apr 2018 07:27
Last Modified: 13 Apr 2018 07:27
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/766

Actions (login required)

View Item View Item