Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese

UNSPECIFIED (2016) Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese. [Teaching Material]

[img] PDF
Legjislacioni dhe shkatësitë plotësues.pdf 7.12.2016.pdf
Restricted to Registered users only

Download (1MB)
Item Type: Teaching Material
Title or reference: Legjislacioni dhe shkathtësitë plotësuese
Translated title or reference: Zakonodavstvo i dodatne vještine
Keywords: Ushtrimi i Profesionit Ligjor = Practice of Law
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Courts & Procedure > LP3_Legal Professions & Training
Date: December 2016
Date Deposited: 27 Dec 2016 08:33
Last Modified: 27 Dec 2016 08:33
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/728

Actions (login required)

View Item View Item