Programi i Trajnimit Fillestar 2016/2017 për prokurorët e sapoemëruar

UNSPECIFIED (2016) Programi i Trajnimit Fillestar 2016/2017 për prokurorët e sapoemëruar. [Report]

[img]
Preview
PDF
PTF final shqip-16 11 2016.pdf

Download (2MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
PTF srb.pdf

Download (2MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
PTF - Anglisht.pdf

Download (2MB) | Preview

Abstract or summary

Ndryshimet në ligjet e gjyqësorit kanë ndikuar në organizimin e PTF-së, si në kategorinë e përfituesve, organizimin e provimit përgatitor dhe kohëzgjatjen e trajnimit fillestar. Sipas këtyre ndryshimeve PTF zgjatë 12 muaj dhe organizohet për gjyqtarët dhe prokurorët e shtetit të sapoemëruar ndërsa Provimi Përgatitor organizohet dhe vlerësohet nga KGJK dhe KPK.

Item Type: Report (UNSPECIFIED)
Title or reference: Programi i Trajnimit Fillestar 2016/2017 për prokurorët e sapoemëruar
Translated title or reference: Initial Training Program 2016/2017 for newly appointed prosecutors
Translated abstract or summary: Judicial law amendments had an impact on the organization of ITP, on the catego-ry of beneficiaries, organization of the preparatory exam and duration of initial training. According to these amendments ITP lasts 12 months and is organized for newly appointed judges and state prosecutors, whereas the Preparatory Exam is organized and administered by KJC and KPC.
Keywords: Ushtrimi i Profesionit Ligjor = Practice of Law
Subjects: Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Courts & Procedure > LP3_Legal Professions & Training
Date: November 2016
Date Deposited: 27 Dec 2016 07:35
Last Modified: 27 Dec 2016 07:35
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/724

Actions (login required)

View Item View Item