Programi trajnues 2017

UNSPECIFIED (2016) Programi trajnues 2017. [Report]

[img]
Preview
PDF
Programi-final.pdf

Download (2MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
publisher program trajnues finali-serbisht.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
program trajnues finali anglisht.pdf

Download (2MB) | Preview

Abstract or summary

Programi i trajnimeve për vitin 2017 përmban aktivitetet që IGJK do të realizoj në mbështetje të gjyqtarëve, prokurorëve dhe profesionistëve tjerë në kuadër të sistemit gjyqësor e prokurorial, me qëllim që të jap kontributin e tij për një gjyqësor të pavarur, të paanshëm dhe efikas. Gjithashtu për realizimin e këtij programi trajnues do të organizohen edhe aktivitete të ndryshme në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtarë me pjesëmarrje aktive në konferenca e takime regjionale e ndërkombëtare që kanë në fokus trajnimin për gjyqtarë, prokurorë dhe profesionistë tjerë të sistemit gjyqësor, si dhe do të vazhdojë bashkëpunimi me donatorë dhe partner implementues të programeve të ndryshme të trajnimit.

Item Type: Report (UNSPECIFIED)
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Programi trajnues 2017
Translated title or reference: Training Program 2017
Translated abstract or summary: Training program for 2017 contains activities that KJI will perform in support of judges, prosecutors and other professionals within the judicial and prosecutorial system, contributing as such to an independent, impartial and efficient judiciary. Therefore for the implementation of this training program various activities will be organized within the international cooperation, marking active participation in conferences and regionalinternational meetings with the focus on training for judges, prosecutors and other professionals of the judiciary, as well as the continuous cooperation with donors and various training program implementing partners.
Keywords: Ushtrimi i Profesionit Ligjor = Practice of Law, Asistenca Gjyqësore = Judicial Assistance
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP3_Legal Professions & Training
Date: December 2016
Date Deposited: 23 Dec 2016 14:41
Last Modified: 23 Dec 2016 14:41
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/723

Actions (login required)

View Item View Item