Justicia

Hamiti, Armend and Cacaj, Fatmire and Latifaj, Florent and Nikqi, Anita and Hoti, Arben and Mustafaj, Arben (2012) Justicia. Justicia (4). pp. 7-372.

[img]
Preview
Postscript (artikull nga revista Justicia)
ROLI I GJYKATËS EVROPIANE PËR TË DREJTAT E NJERIUT.pdf - Published Version

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
Plain Text (artikull nga revista Justicia)
tema 3.pdf - Published Version

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
PDF (publikim nga justicia 2015)
DenimetAlternative.pdf - Published Version

Download (560kB) | Preview

Abstract or summary

Revista Justicia është botim i Programit Fillestar për Arsimim Ligjor të IGJK-së e cila përmban punimet e kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë të cilët ndjekin trajnimet për arsimim ligjor në kuadër të këtij programi.

Item Type: Article
Authors:
AuthorsEmail
Hamiti, ArmendUNSPECIFIED
Cacaj, FatmireUNSPECIFIED
Latifaj, FlorentUNSPECIFIED
Nikqi, AnitaUNSPECIFIED
Hoti, ArbenUNSPECIFIED
Mustafaj, ArbenUNSPECIFIED
Corporate Authors: Kosovo Judicial Institute
Title or reference: Justicia
Translated title or reference: Justicia Anglisht
Translated abstract or summary: Revista Justicia është botim i Programit Fillestar për Arsimim Ligjor të IGJK-së e cila përmban punimet e kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë të cilët ndjekin trajnimet për arsimim ligjor në kuadër të këtij programi. abstrakti i përkthyer ang
Keywords: Procedura Penale = Criminal Procedure
Subjects: Courts & Procedure
Criminal Law
Civil Law
Date: 2012
Journal or publication title: Justicia
Number: 4
Page Range: pp. 7-372
Publisher: Instituti Gjyqësor i Kosovës
Related URLs:
Date Deposited: 20 May 2016 13:09
Last Modified: 27 May 2016 08:56
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/693

Actions (login required)

View Item View Item