Mendim Juridik – Ndryshohet Mendimi Juridik nr. 43/2013 i datës 7 janar 2013 lidhur me çështjen e gjykimeve në rrjedhë e sipër dhe të rigjykimeve

Supreme Court of Kosovo (2013) Mendim Juridik – Ndryshohet Mendimi Juridik nr. 43/2013 i datës 7 janar 2013 lidhur me çështjen e gjykimeve në rrjedhë e sipër dhe të rigjykimeve. [Court Decision]

Full text not available from this repository.
Official URL: http://www.gjyqesori-rks.org/GetDocument/1935
Item Type: Court Decision
Corporate Authors: Supreme Court of Kosovo
Title or reference: Mendim Juridik – Ndryshohet Mendimi Juridik nr. 43/2013 i datës 7 janar 2013 lidhur me çështjen e gjykimeve në rrjedhë e sipër dhe të rigjykimeve
Translated title or reference: Legal opinion – amendment of the legal opinion No. 43/2013, date 7 January 2013 relating to the ongoing trials and retrials
Keywords: Gjykimet = Trials, Këshilla Juridike = Legal Advice
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP4_Procedure Rules
Date: 23 January 2013
Official URL: http://www.gjyqesori-rks.org/GetDocument/1935
Date Deposited: 18 Feb 2016 09:44
Last Modified: 18 Feb 2016 09:44
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/647

Actions (login required)

View Item View Item