Mendim juridik

Supreme Court of Kosovo (2015) Mendim juridik. [Court Decision]

Full text not available from this repository.
Official URL: http://www.gjyqesori-rks.org/GetDocument/1870

Abstract or summary

Kur prokurori i shtetit ka ngritur aktakuzë pa i zbatuar hetimet për vepër penale për të cilën ligji parasheh dënim mbi tri vite burgim, atëherë aktakuza e tillë konsiderohet e parregullt dhe duhet t’i kthehet prokurorit që ti zbatoi hetimet para akuzimit, dhe nëse prokurori ia kthen pa i zbatuar fare hetimet atëherë aktakuza hedhet sipas nenit 442 par.3 dhe 4 i KPPK-së.

Item Type: Court Decision
Corporate Authors: Supreme Court of Kosovo
Title or reference: Mendim juridik
Translated title or reference: legal opinion
Keywords: Zyra e Prokurorit = Prosecutor's Office
Subjects: Courts & Procedure
Courts & Procedure > LP1_Administration of Justice
Courts & Procedure > LP2_Practice of Law
Courts & Procedure > LP4_Procedure Rules
Criminal Law
Date: 10 July 2015
Official URL: http://www.gjyqesori-rks.org/GetDocument/1870
Date Deposited: 11 Feb 2016 14:30
Last Modified: 11 Feb 2016 14:30
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/626

Actions (login required)

View Item View Item