Rasti nr. Ko130/15 kërkesa e Presidentes së Republikës së Kosovës, shkëlqesisë së saj, zonjës Atifete Jahjaga “kërkesë për interpretimin e përputhshmërisë së parimeve të përgjithshme/elementeve kryesore të asociacionit/bashkësisë së komunave me shumicë serbe me frymën e kushtetutës, nenin 3 (1), kapitullin ii si dhe kapitullin iii të kushtetutës së republikës së Kosovës” parashtresë amicus curiae për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës

Constitutional Court of Kosovo (2015) Rasti nr. Ko130/15 kërkesa e Presidentes së Republikës së Kosovës, shkëlqesisë së saj, zonjës Atifete Jahjaga “kërkesë për interpretimin e përputhshmërisë së parimeve të përgjithshme/elementeve kryesore të asociacionit/bashkësisë së komunave me shumicë serbe me frymën e kushtetutës, nenin 3 (1), kapitullin ii si dhe kapitullin iii të kushtetutës së republikës së Kosovës” parashtresë amicus curiae për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. [Court Decision]

Full text not available from this repository.
Official URL: http://www.gjk-ks.org/repository/docs/amicus_curia...
Item Type: Court Decision
Corporate Authors: Constitutional Court of Kosovo
Title or reference: Rasti nr. Ko130/15 kërkesa e Presidentes së Republikës së Kosovës, shkëlqesisë së saj, zonjës Atifete Jahjaga “kërkesë për interpretimin e përputhshmërisë së parimeve të përgjithshme/elementeve kryesore të asociacionit/bashkësisë së komunave me shumicë serbe me frymën e kushtetutës, nenin 3 (1), kapitullin ii si dhe kapitullin iii të kushtetutës së republikës së Kosovës” parashtresë amicus curiae për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës
Translated title or reference: Case no. Ko 130/15 referral of the President of the Republic of Kosovo, her excellency Madam Atifete Jahjaga “request for interpretation of the compliance of general principles/main elements of the association/community of serb majority municipalities with the spirit of the constitution, article 3 (1), chapter ii and chapter ii of the Constitution of the Republic of Kosovo”
Keywords: Gjykata Kushtetuese = Constitutional Court, Pjesëmarrja e Qytetarëve = Citizen Participation
Subjects: Ustavno & Administrativno pravo
Date: 26 November 2015
Official URL: http://www.gjk-ks.org/repository/docs/amicus_curia...
Date Deposited: 19 Jan 2016 12:43
Last Modified: 15 Feb 2016 12:58
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/585

Actions (login required)

View Item View Item