Vendim për refuzimin e kërkesës ne Rastin nr. KI94/15 Parashtrues Lulzim Ramaj dhe Shahe Ramaj

Constitutional Court of Kosovo (2015) Vendim për refuzimin e kërkesës ne Rastin nr. KI94/15 Parashtrues Lulzim Ramaj dhe Shahe Ramaj. [Court Decision]

Full text not available from this repository.
Official URL: http://www.gjk-ks.org/repository/docs/gjkk_ki_94_1...
Item Type: Court Decision
Corporate Authors: Constitutional Court of Kosovo
Title or reference: Vendim për refuzimin e kërkesës ne Rastin nr. KI94/15 Parashtrues Lulzim Ramaj dhe Shahe Ramaj
Translated title or reference: Decision to summarily reject the referral in Case No. KI94/15 Applicants Lulzim Ramaj and Shahe Ramaj
Keywords: Vendimet Gjyqësore = Judicial Decisions
Subjects: Human Rights
Date: 21 December 2015
Official URL: http://www.gjk-ks.org/repository/docs/gjkk_ki_94_1...
Date Deposited: 19 Jan 2016 09:55
Last Modified: 15 Feb 2016 12:42
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/580

Actions (login required)

View Item View Item