E drejta ekonomike-administrative- Ligjet e aplikueshme në Kosovë

UNSPECIFIED, ed. (2014) E drejta ekonomike-administrative- Ligjet e aplikueshme në Kosovë. UNSPECIFIED.

[img]
Preview
PDF
140414_EKONOMIKJA_PJESA E PARE-shqip.pdf

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
EKONOMSKI ZAKONI_Knjiga I.pdf

Download (6MB) | Preview
[img]
Preview
PDF
ECONOMIC_Volume I.pdf

Download (5MB) | Preview

Abstract or summary

Komentari ofron sqarime dhe shtjellime të neneve të ligjit si dhe jep udhëzime për zbatimin e drejtë dhe adekuat të tij, sipas teorisë dhe praktikës vendore dhe ndërkombëtar, duke mos lënë anash edhe të arriturat juridike në këtë drejtim. Gjithashtu, ky komentar do të ndihmojë profesionistët e fushës juridike në institucionet e Kosovës, që nga Ministria, Gjykatat, Prokuroritë, Fakultetin juridik si dhe të gjithë bashkëpunëtorët profesionalë në kryerjen e detyrave të tyre gjatë zbatimit dhe kuptimit të drejtë të këtij ligji. Kjo do t’i kontribojë krijimit të sigurisë juridike, mbrojtjes së interesave të palëve në procedurë si dhe ngritjen e besueshmërisë së qytetarëve në institucionin e Drejtësisë.

Item Type: Book or Thesis
Title or reference: E drejta ekonomike-administrative- Ligjet e aplikueshme në Kosovë
Translated title or reference: The economic - administrative- rights laws applicable in Kosovo
Keywords: E Drejta Ekonomike = Economic Law, E drejta Administrative = Administrative Law
Subjects: Ustavno & Administrativno pravo
Courts & Procedure
Commercial Law
Commercial Law > LK08_Intellectual Property, Patents & Copyright
Date: March 2014
Date Deposited: 03 Sep 2015 13:42
Last Modified: 03 Sep 2015 13:42
URI: http://jus.igjk.rks-gov.net/id/eprint/518

Actions (login required)

View Item View Item